Koude voorgerechten:

  • Rundscarpaccio “ wit-blauw” met rucola en parmezaanschilfers
  • Carpaccio van Tonijn met Sherry-Truffel coulis
  • Salade van eendenreepjes met appeltjes en dennenboompitjes
  • Salade van Tomaat Crevette
  • Parmaham met meloen
  • Grijze garnaalcocktail met huisbereide cocktailsaus
  • Salade van scampi’s , appelreepjes en zongedroogde tomaatjes
  • Lauw geitenkaasje met appeltjes en spek
  • Salade mozzarella, kersttomaatjes en balsamico
  • Wildpastei met herfstgarnituur en krententoast (seizoen)

Warme voorgerechten of tussengerechten:

  • Koninginnehapje
  • Zeetongrolletjes met een kreeftensausje
  • Kabeljauwhaasje op een bedje van prei verfijnd met een mosterdsausje
  • Scampi’s met een lookroomsausje
  • Scampi’s Cooking@Location ( met champignons en spekjes)
  • Gegratineerd visschoteltje
  • Gegarneerde smeuïge kaaskroketjes
  • Gegarneerde garnaalkroketjes
  • Warme Vleeskroket
  • Pasta met wokgroentjes in een roomsausje

Soep:

  • Tomatensroomsoep met balletjes
  • Erwtensoep met spekjes
  • Uiensoep met kaas
  • Kerriesoep met spinazi
  • Champignonroomsoep
  • Aspergeroomsoep met zalm en bieslook (seizoen)
  • Bloemkoolsoep met grijze garnalen

Deze soepen zijn inclusief met brood en boter