Koude voorgerechten:
- Rundscarpaccio “ wit-blauw” met rucola en parmezaanschilfers
- Salade van Tomaat Crevette
- Parmaham met meloen
- Grijze garnaalcocktail met huisbereide cocktailsaus
- Salade van scampi’s , appelreepjes en zongedroogde tomaatjes
- Salade mozzarella, kersttomaatjes en balsamico
Warme voorgerechten of tussengerechten:
- Koninginnehapje
- Zeetongrolletjes met een kreeftensausje
- Kabeljauwhaasje op een bedje van prei verfijnd met roomsaus
- Scampi’s met een lookroomsausje
- Scampi’s Cooking@Location ( met champignons en spekjes)
- Gegratineerd visschoteltje
- Gegarneerde smeuïge kaaskroketjes
- Gegarneerde garnaalkroketjes
Soep:
- Tomatensroomsoep met balletjes
- Erwtensoep met spekjes
- Uiensoep met kaas
- Kerriesoep met spinazi
- Champignonroomsoep
- Aspergeroomsoep met zalm en bieslook (seizoen)
- Bloemkoolsoep met grijze garnalen
Deze soepen zijn inclusief met brood en boter